Flexleasing – fordele og ulemper

Du bør forholde dig til både fordele og ulemper før du beslutter dig

Flexleasing er en populær leasingform for både virksomheder og privatpersoner. For at kunne levere hele paletten til vores kunder, har vi hos Brendstrup Leasing naturligvis også valgt at tilbyde flexleasing.

Der er både fordele og ulemper ved flexleasing, og herunder vil vi gennemgå nogle af de overvejelser du bør gøre dig, før du træffer en beslutning om flexleasing.

Fordele forbundet ved flexleasing

Du undgår at betale den traditionelle 180% registreringsafgift ved indregistrering, hvorimod den i stedet deles op i rater og fordeles ud over den periode, hvor du benytter bilen. Denne registreringsafgift beregnes blandt andet ud fra bilens alder. Man opnår den laveste registreringsafgift ved biler, der er mere end 3 år gamle, hvorfor særligt private forbrugere ofte vælger at flexlease et køretøj, der er minimum 3 år gammelt.

Såfremt bilens nypris ikke overstiger 500.000 kroner, vil flexleasing sjældent kunne betale sig. I en række situationer vil du kunne spare 30-50% i forhold til normalprisen. Generelt vil besparelsen være stigende, jo dyrere bilen er.

Ulemper forbundet ved flexleasing

Du skal, modsat flere af vores øvrige leasingformer, her selv stå for at betale vægt-/ejerafgift, serviceeftersyn, forsikring m.v.

Få den rigtige rådgivning

Der er en række forhold man bør overveje, før man vælger leasingmodel. Brendstrup Leasing har mere end 25 års erfaring i at rådgive omkring de bedste muligheder inden for leasing og finansiering heraf. Vi kender de enkelte leasingformer til bunds, og ved derfor også hvilken leasingform, der er det rigtige valg. Alle biler der bliver hjemtaget, er gennemgået for fejl og mangler, og er nyserviceret.

Ring til os på 60 56 81 84 så vi kan tage en snak om løsningerne. Du er også velkommen til at skrive til os med dine spørgsmål på kontaktformularen. Vi vender tilbage med svar til dig hurtigst muligt.

Vi har kontor i Nordsjælland, men har tilfredse kunder i hele landet. Vi kan også hjælpe dig med din næste bil, uanset hvor i landet den skal køre.

 
Vi tilbyder flexleasing i Nordsjælland
*Priser er inkl. moms, pånær restværdi. Her er beløbet uden moms og afgift.