Erhvervsleasing i Nordsjælland

Som erhvervsdrivende er bilen ofte en nødvendighed, og derfor er erhvervsleasing en oplagt mulighed. Den skal starte hver gang, den skal være driftsikker, og den skal ofte kunne indeholde forskelligt værktøj og materialer. Indgår du en aftale om leasing af erhvervsbiler med os, foretrækker vi at komme en tur forbi jeres virksomhed, hvor vi gennemgår dine muligheder, og rådgiver dig om de bedste løsninger.

Finansiering af erhvervsleasing

Vi hjælper dig med at beregne hvilken finansiering, der er bedst for dig. Ofte vil vi tilbyde at lade dine brugte vogne indgå i aftalen, og du kan derfor i mange situationer undgå at skulle have penge op af lommen, for at finansiere den ekstraordinære førstegangsydelse på leasingaftalen.

Vi tilbyder fleksible leasingaftaler til vores erhvervskunder

Brendstrup Leasing har gennem mere end 25 år rådgivet om, og formidlet leasede biler til det danske erhvervsliv. Vi ved derfor at behovet i to virksomheder sjældent er helt ens, derfor benytter vi os af en række forskellige leasingmodeller, for at kunne tilbyde markedets bedste erhvervsleasing.

Rådgivning om erhvervsleasing

Årsagen til at vi gerne besøger din forretning forud for indgåelse af aftale, er med henblik på at sikre os størst muligt kendskab til din situation, med henblik på at kunne rådgive dig til at vælge den bedste løsning. Uanset hvilken løsning der vælges, tilbyder vi leje af bil, indtil du får leveret din nye bil af os. Du kan leje bil i 3 måneder, eller efter behov hvis din virksomhed har et projekt i denne periode. Leasing kan være en jungle at finde rundt i, så tøv ikke med at kontakte os: Hos os er du sikret en rådgivning, du ikke kan Google dig til.

Vi hjælper dig hele vejen igennem såvel behovsafklaringen som forhandlingerne.

Vi rådgiver dig, vi finder bilen, vi beregner de skatte- og likviditetsmæssige implikationer af en leasing eller et køb. Vi leverer bilen og sikrer os, at alt er som aftalt og ønsket.

Tilbud og kontakt!
Er du interesseret i en snak om hvordan vi bedst hjælper dig med din nye firmabil? Så tøv ikke med at ringe til Jesper på 60 56 81 84. Du er også velkommen til at sende os en besked. Vi vender så tilbage med et svar hurtigst muligt.

Erhvervsleasing i Nordsjælland hos Brendstrup Leasing - for de bedste erhvervsbiler
 
Flexleasing nær Nordsjælland hos Brendstrup Leasing

Er du interesseret i erhvervsleasing nær Nordsjælland?
 
Vi tilbyder leasing af biler til erhverv i Nordsjælland