Erhvervsleasing – for de bedste erhvervsbiler

Som erhvervsdrivende er bilen ofte en nødvendighed, og derfor er erhvervsleasing en oplagt mulighed. Den skal starte hver gang, den skal være driftsikker, og den skal ofte kunne indeholde forskelligt værktøj og materialer. Indgår du en aftale om leasing af erhvervsbiler med os, foretrækker vi at komme en tur forbi jeres virksomhed, hvor vi gennemgår dine muligheder, og rådgiver dig om de bedste løsninger.

Finansiering af erhvervsleasing

Vi hjælper dig med at beregne hvilken finansiering, der er bedst for dig. Ofte vil vi tilbyde at lade dine brugte vogne indgå i aftalen, og du kan derfor i mange situationer undgå at skulle have penge op af lommen, for at finansiere den ekstraordinære førstegangsydelse på leasingaftalen.

Rådgivning om erhvervsleasing

Årsagen til at vi gerne besøger din forretning forud for indgåelse af aftale, er med henblik på at sikre os størst muligt kendskab til din situation, med henblik på at kunne rådgive dig til at vælge den bedste løsning. Uanset hvilken løsning der vælges, tilbyder vi leje af bil, indtil du får leveret din nye bil af os. Du kan leje bil i 3 måneder, eller efter behov hvis din virksomhed har et projekt i denne periode. Leasing kan være en jungle at finde rundt i, så tøv ikke med at kontakte os: Hos os er du sikret en rådgivning, du ikke kan Google dig til.

Vi hjælper dig hele vejen igennem såvel behovsafklaringen som forhandlingerne.

Vi rådgiver dig, vi finder bilen, vi beregner de skatte- og likviditetsmæssige implikationer af en leasing eller et køb. Vi leverer bilen og sikrer os, at alt er som aftalt og ønsket.

Tilbud og kontakt!
Er du interesseret i en snak om hvordan vi bedst hjælper dig med din nye firmabil? Så tøv ikke med at ringe til Jesper på 60 56 81 84. Du er også velkommen til at sende os en besked. Vi vender så tilbage med et svar hurtigst muligt.

Vi tilbyder fleksible leasingaftaler til vores erhvervskunder

Brendstrup Leasing har gennem mere end 25 år rådgivet om, og formidlet leasede biler til det danske erhvervsliv. Vi ved derfor at behovet i to virksomheder sjældent er helt ens, derfor benytter vi os af en række forskellige leasingmodeller, for at kunne tilbyde markedets bedste erhvervsleasing.

Finansiel leasing

Er en mere fleksibel leasing ordning. Den sikrer at bilen kan afsættes inden for den aftalte restværdi. Du kender præcis dine udgifter i perioden, og kan selv vælge om service og vedligeholdelse, skal inkluderes i aftalen. Med hensyn til værkstedet, er det noget du selv kan vælge. Er du i tvivl om dit kørselsforbrug, er denne leasingform ofte at foretrække. Når leasingperioden udløber er det dig, der skal finde en køber til den aftalte pris på bilen.

Flexleasing

Anvendes ofte af privatpersoner og der kører allerede mange biler rundt på de danske veje, som er flexleasede. Likviditetsmæssigt er leasing altid en bedre løsning end køb, idet det er leasingselskabet der stiller likviditeten til rådighed. Når bilen benævnes som flexleaset, betyder det, at du ikke skal betale den fulde afgift af bilen og kan nøjes med at betale afgift i den periode som leasingaftalen strækker sig over. Efterfølgende er bilen klar til salg. Både i Danmark og på det europæiske marked, kan den handles uden afgift.

Operationel leasing

Anvendes ofte af større virksomheder, som kender til deres faktuelle kørselsbehov. Denne leasing inkluderer ofte serviceudgifter, grøn ejerafgift og forsikring. Bilen leveres tilbage til leasingselskabet efter leasingaftalens ophør.

Splitleasing

Er en fordel, hvis du kører meget firmakørsel, og ikke så meget privatkørsel. Splitleasing kræver en elektronisk kørebog. De samlede udgifter på bilen, driftsudgifter og leasingydelser deles op i firmakørsel og privatkørsel. Procentandelen betales ud fra den fordeling der vil være imellem firma- og privatkørsel. Firmabeskatningen bortfalder ved denne leasingform.