Bilindretning – ved erhvervsleasing

“Kørsel uden besvær”

Vi bestræber os på at levere din leasede bil, så den er klar til, at du bare skal pakke den med dit værktøj / produkter, og derefter kan du køre ud til dine opgaver.

Vi har et godt samarbejde med Sortimo, der betyder, at vi kan indkøbe og få installeret alle former for reoler, hylder, skuffer, holdere og meget mere til fordelagtige priser for vores leasingkunder uanset hvilken varevogn du leaser hos os.

En naturlig del af en servicevirksomhed som Brendstrup Leasing er, at vi naturligvis også leverer din varevogn / firmabil med ønskede stickers og film så du kan møde kunden med et professionelt udstyret køretøj fra dag 1.

Omkostningerne til bilindretning kan blive indregnet i din månedlige leasingydelse, hvorfor du ikke nødvendigvis skal betale for indretningen up-front.

Hvordan er processen?

For at sikre at du vælger den rigtige leasingmodel til det rigtige køretøj, og vælger den bedst mulige bilindretning, vil vi foretrække at komme forbi din virksomhed. Du kan dermed – uden beregning – drage nytte af vores mere end 20 år på markedet for leasing til erhvervsmarkedet og bilindretning. Lad os gøre det vi er bedst til, så kan du bruge din tid ude hos dine kunder, hvor du tjener dine penge!

Få et tilbud på bilindretning inklusiv leasing af bil!

Ring til os i dag på 60 56 81 84, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.