Bilindretning – Sortimo anbefales til erhvervsleasing

Udnyt vores gode samarbejde med Sortimo når du skal indrette bilen

“Kørsel uden besvær”

Har du tidligere oplevet besvær eller udfordringer, med at indrette din firmabil? Det sker ikke for vores kunder. Vi bestræber os på at levere din leasede bil, så den er klar til, at du bare skal pakke den med dit værktøj / produkter, og derefter kan du køre ud til dine opgaver.

Vi har et godt samarbejde med Sortimo. Det betyder, at vi kan indkøbe, og få installeret alle former for reoler, hylder, skuffer, holdere og meget mere til fordelagtige priser for vores leasingkunder, uanset hvilken varevogn du leaser hos os. Nedenfor ses få eksempler på det inventar, vi kan få installeret i samarbejde med Sortimo.

En naturlig del af en servicevirksomhed som Brendstrup Leasing er, at vi naturligvis også leverer din varevogn / firmabil med ønskede stickers og film. På den måde sikrer vi, at du kan møde kunden med et professionelt udstyret køretøj fra dag 1.

Hvordan er processen?

For at sikre at du vælger den rigtige leasingmodel til det rigtige køretøj, og vælger den bedst mulige bilindretning, vil vi foretrække at komme forbi din virksomhed. Du kan dermed – uden beregning – drage nytte af vores mere end 20 år på markedet for leasing til erhvervsmarkedet og bilindretning. Lad os gøre det vi er bedst til, så kan du bruge din tid ude hos dine kunder, hvor du tjener dine penge!

Få et tilbud på bilindretning inklusiv leasing af bil!

Omkostningerne til bilindretning kan blive indregnet i din månedlige leasingydelse, hvorfor du ikke nødvendigvis skal betale for indretningen up-front.
Ring til os i dag på 60 56 81 84. Vi kan så tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper med din bilindretning. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt på din forespørgsel.

Bilindretning i samarbejde med Sortimo

Bilindretning - Sortimo hylder og reoler

Vi hjælper til med bilindretning i samarbejde med Sortimo